Translate

fredag 30 april 2010

.....

Sova sova sova, säng säng säng........
Ja, nu är det helt God natt! Har haft "Lingon och Blåbär" party ikväll. Jätte skoj! MYCKET fina kläder har dom!
Har just kommit in från en kvällis med Mario, skönt att rensa huvet lite...
Men nu är det verkligen god natt... har några timmars sömn att ta igen känns det som...

Ha dé!

//Tite

torsdag 29 april 2010

Normalt eller...?

Undrar bara om det är normalt att torka golven klockan halv tolv på natten... Det har i alla fall jag just gjort.
Ja, nu är det gjort i alla fall :-D och det känns så skönt!!!

Idag kom Malin, Moa och Amanda upp!!!! Yeeeeeii!!! Så himla skoj!!! Barnen har lekt hela eftermiddagen!
I morgon jobbar jag heldag, men Magnus får sällskap av "ligan" i alla fall ;-) Skönt för honom hehe...

Längtar redan till lunchen i morgon... Vivi, Monica och jag ska på MâLungsmålet och äta!!! Ska bli såååå gott!!!!

Nej, nu blir det sängen...

Ha dé!

//Tite

onsdag 28 april 2010

Så underbart!

Idag när jag kom hem-cyklandes från jobbet och såg våran altan blev jag sååå glad!!! Magnus hade städat HELA!!! :-D Helt underbart!!!
Själv har jag försökt gjort ett ryck inne idag.
Känns bra, men det är långt ifrån klart... jaja... det ska nog gå bra.

Har betalt räkningar... vad bra det känns när kontot är typ tomt innan man knappt fått in pengarna... :-P

Casper har förresten öroninflamation och går på kovepenin... Det vore ju ganska roligt om man alla kunde få va friska nån gång...

Nu blir det sängen... någon försov sig i morse och vill INTE göra om det i morgon...

Ha dé!

//Tite

tisdag 27 april 2010

Bilder från helgen

Ja, igår när vi kom hem från Borlänge blev det kvällsmat, en dusch och sängen. Vi var så himla trötta allihopa efter en SUPERROLIG helg!!!!
Här kommer de utlovade bilderna... som vanligt kunde jag inte välja så det blev en hel del ;-)


Hampus öppnar paket och provar kläder han fått... röda "pajdeman"-kallingar utan på byxorna och nya mysbyxor på armarna, helt underbart :-D!


Pappa och Cilia myser... På natten var hon allt annat än mysig... vaknade typ 1 och skrek i säkert tre timmar (Pär tyckte att vi hade en "konstig metod", han syftade på fem-minuters metoden och trodde att vi vägrade ta upp henne ;-) ) skruttan... tror att hon hade ont i magen, Magnus var uppe med henne hela natten, 04.30 somnade hon tillslut. Jag fick sällskap av en katt istället i sängen :-), Supersöta Nova!


Sen blev det tårta! En jätte fin blå tårta med Nalle Phu på :-D Tror inte det blev nåt kvar av den... det är väl ett bra betyg hehe


Cilia, Hampus och Albin spelade musik för oss, dom var så duktiga så. Sen blev det inte så mycket mer inne-lek... det var SÅÅÅ himla fint väder, så vi bodde typ ute :-D


Lekparken var välbesökt ;-) Dom hade så himla roligt!!!


En hel del gungning blev det... Ebba, Hampus och Ciara fick plats på en gunga alla tre :-) . Ebba och hennes mamma Jenny var nya bekantskaper för oss, Supermysiga och jätte trevliga!


Lek på gården blev det så klart oxå... Studsmatta är en absolut favorit, i alla fall hos Casper och Ciara... Tur att grannen har en vi kan låna här hemma :-). Hampus hade fått en el-motorcykel som han inte riktigt vågat köra innan vi kom, men när han såg hur alla andra åkte så vågade han oxå :-D. Nova, kissemissen som vi faktiskt aldrig träffat innan, var väldigt populär hos Ciara, hon bara älskade henne.

Det var lite (eller nej, inte alls så lite) bilder från våran underbara helg i Borlänge! Synd att det blir så sällan bara...

Lite annat då...
Idag har vi kört igång med stegtävlingen på jobbet. I skrivande stund har jag gått 8674 steg, och då har jag inte räknat med cykelturen till jobbet (som ger ca 3000 steg). Ganska bra va! Det är då man märker att man faktiskt inte sitter stilla speciellt många minuter på en dag...

Jag är så glad det blev som det blev med Mario, att jag "vågade" och orkade stå emot uppfödaren... Det känns verkligen riktigt, riktigt bra! Nu ska jag boka tid i veckan och för höftledsröntgad, så har jag det gjort. Sen är det ögonlysningen kvar. Närmaste ställena att göra lysningen på är Falun eller Karlstad, den är giltig ett år, sen måste den göras om. Men om man vet att det är nån som är intresserad av Mario så kan man ju åka och göra det.

Nu blev det en sån där lång dag igen... Sängen nästa...

Ha dé!

//Tite

söndag 25 april 2010

Gåträning, kalas och tack...

Här kommer en liten snabb "update".

Just nu är vi i Borlänge hos Systeryster med familj. Hampus hade 2-års kalas igår :-D och vi har sovit kvar. Supermysigt har vi det!!!
Igår tog Cilia sina första steg!!!!!! Idag blir det nog lite mer gåträning skulle jag tro ;-)

Jag skulle oxå vilja passa på att tacka för alla positiva ord och stöttning angående Mario!!! TUSEN TACK! Det värmer verkligen!!!

Idag blir det lek, bus och grillning :-)

Jag uppdaterar med lite bilder när jag kommer hem!

Ha dé!

//Tite

lördag 24 april 2010

Omtumlande dag

Ja, idag har jag haft en mist sagt omtumlande dag...
Fick ett samtal på jobbet av en kvinna, som har kennel, som ville använda Mario till parning.
Hon ville komma och titta på Mario direkt, och komma igen i morgon.
Eftersom jag inte haft några planer på att använda Mario till avel/parning så har jag varken höftledsröntgat eller ögonlyst honom.
Det kändes inge bra i alla fall, och efter några samtal och stöttning ringde jag upp henne och sa att jag inte ville eftersom jag inte gjort dessa "tester" på honom. Hon hävdade att rasen inte krävde det och tyckte att det var tik-ägarens "problem". Men jag fick ändå inte till det.
Det kom så plötsligt! Från ingenstans liksom! Hon blev jätte irriterad... försökte argumentera för att jag skulle göra det i alla fall, men jag stod på mig och sa att "Om jag skulle använda min hund till detta så ville jag i alla fall veta att han var frisk först".  Hon blev jätte sur... jag tycker väl kanske att hon som uppfödare skulle bli glad om jag ville göra dessa tester på min hund innan man parade, så skulle ju både hon och jag veta att allt var ok... men men...
Så nu sitter jag här med halvdåligt samvete för att jag nekade henne när jag halvt lovat... men som sagt, jag gick på magkänslan och i detta fallet tror jag att jag gjorde helt rätt!
Tack till "B" som tog sig tid att prata med mig, och så klart till dig Systeryster för allt fix ;-)

Hoppas inte dom bussar nån på oss nu bara... dom har väl några bakom sig :-S

Nu ska jag nog gå och lägga mig känner jag... det blev mycket nu...

Ha dé!

//Tite

fredag 23 april 2010

Lingon & Blåbär

Idag har jag, Ciara och Cilia varit på Lingon och Blåbär-party. Var lite skeptisk innan faktisk men blev mycket positivt överraskad.
Det blev lite sommarkläder till barnen :-)


Klänning till Ciara, tunika och mössa till Cilia och shorts till Casper. Fina va!!!
Det var jätte roligt att få göra något själva jag och "brudarna" ;-)

Idag säger vi GRATTIS till Hampus som fyller två år!!! Hipp Hipp Hurra till honom!


Insåg att jag inte har så många kort på godingen, men här är ett med honom och Cilia.

Har inte så mycket att skriva om idag faktiskt, så det blir allt för idag.

Ha dé!

//Tite

torsdag 22 april 2010

Hälsoinspiratör

Ja, jag har numera tagit över Jojjes roll som hälsoinspiratör på Tekniska förvaltningen tillsammans med Britt-Marie Karelius och Anders Bergman.
Jag fick steg-räknarna idag, så nu har jag delat ut dem och fixat inloggningar till alla :-D På måndag kör vi igång!

När jag kom hem från jobbet idag kramade och vinkade vi hejdå till Lillstrumpa, Emma-Pemma, som flyttar till Stockholm... HUR SKA VI KLARA OSS I SOMMAR utan Emma!?!?!?
Men jag har redan lite småplaner ;-) ...

Åå Casper hade fått post idag :-D!!!! Gissa av vem och om han blev glad... ;-) Vi glömde som vanligt ringa och tacka...  får göra det i morgon istället!

Har inte orkat gjort nåt i kväll! Förutom tvättat och tumlat då, men det gör jag varje dag så det gills inte... Vi orkade inte ens laga mat... det blev pizza! Var nog år och dar sen känns det som!

Om inte det snöar i morgon så blir det cykel till jobbet!

Ha dé!

//Tite

tisdag 20 april 2010

Superhjältar

Ja, vet inte om jag nämnt det tidigare men på Caspers dagis har dom "Superhjälte-tema" nu under våren. Massa olika superhjältar! Siv Svensson från Älvdalen till exempel; en gammal tant med rullator, en hund, ett barn... ja, ni fattar, tanken är att visa på att ALLA kan vara, och är, superhjältar. Dom hjälper folk som håller på att drunkna, har ramlat mm.
Idag när vi var på väg till Hemköp gick det en gammal tand med rullator över vägen som vi stannade för "Titta mamma! Vilken superhjälte!" sa Casper :-D !!! Härliga barn!!! Det verkar ju som att nåt fastnar i alla fall hehe ;-)

Idag har jag och Vivi fått våra nya stolar på jobbet... SÅÅÅ himla sköna! Till veckan skulle vårt skrivbord komma också, det kommer bli så bra!
Ska ta dit en spegel som jag har här hemma som vi inte använder tänkte jag... fixa till lite...

Har varit ute på kvällspromenad med Mario och nu väntar jag på Desterate Housewives, det enda jag bara inte kan missa!!!

I morgon åker Lillstrumpa till Stockholm... HUR ska vi klara oss hela sommaren utan henne?????
Tur det finns Skype... men det är ju långt ifrån samma sak. Barnen har i alla fall bestämt att dom ska ner och hälsa på henne i sommar och åka karusell :-D

Ha dé!

//Tite

"Välkommen till Malung! Det du inte vet om dig själv, vet alla andra!"

Ja, i morse när jag kom på jobbet fick jag höra att jag varit på hotellet i fredags med min syster och mamma... hm... konstigt för vi var hemma hela kvällen och sparkade fotboll med Casper...
Men där hade jag tydligen varit i alla fall, hade setat inte långt från en kollega och en polare till honom hade oxå sett "Hedin Kôllon"... hm... ja, min kollega måste ha tyckt att jag va väldigt stram i alla fall som inte hälsade ;-) Men det var ju roligt att höra vad jag gjort i fredags... undra om jag hade skoj... Det finns en grupp på "FB" som heter "Välkommen till Malung! Det du inte vet om dig själv, vet alla andra!" Ska nog gå med i den tror jag :-D.
Har skrattat gott åt detta idag... det är ju Malung i ett nötskal hahaha!

Efter jobbet var jag, Emma och barnen till gammelfarmor. Hon blev så klart jätte glad! Emma och barnen åkte ner till fyra, och jag cyklade dit direkt efter jobbet. Vi åkte hem vid sex. Barnen var så duktiga och tyckte det var jätte skoj! Talade om för henne att jag tänkte köpa en sån där bok och hon blev jätte glad. Det är väl så klart roligt om nån vill höra på ens livshistoria :-).

Nu har jag duschat och kollat runt lite på "FB". När jag kom ut ur duschen hade Magnus lagt fram en dubbelnougat till mig :-D SÅÅÅÅÅ gott!!!!! AJ LÖÖÖÖV ;-)

Fick förresten ett SMS ikväll som gjorde mig SÅÅÅÅ glad!!!!! Ja, Malin, du förgyllde verkligen min dag!!! Vi längtar redan!!!!! :-D

Håller tummarna för Systerysters svärmor ikväll... hoppas allt ordnar sig...
Nu blir det sängen...

Ha dé!

//Tite

måndag 19 april 2010

Förstår inte hur hon bär sig åt!

Nej, jag gör verkligen inte det...
Titta!

Visst e det HELT otroligt! Smutsigare "lort-fia" får man leta efter ;-) , tur hon har regnställ på sig, det tar ju emot lite i alla fall ;-)
Men det är som dom säger, smutsiga barn är lika med friska barn!!! Och huvudsaken är väl det! Vill inte tänka på motsatsen ens...
Nej, tur man har tvättmaskin och badkar, det löser det mesta :-D

Idag har vi varit till farmor (svärmor) och hämtat Casper, hon bjöd på mat oxå, SÅ himla gott! Tusen Tack för det!
Magnus har bytt däck på bilen, både på vår och hennes. Jag har burit in Ciaras gamla säng i ladan och bara grejat lite... känns som att jag inte har fått så mycket gjort faktiskt... men men...

I morgon blir det cykel till jobbet, tänkte att den här förkylningen skulle få välja; bryta ut eller gå över... så himla trist att gå runt och va halv-dan bara...
När jag slutar kommer Emma och barnen ner, då ska vi till gammelfarmor och hälsa på. Det blir ALLDELES för sällan och jag har så himla dåligt samvete för det. Har länge tänkt att jag skulle köpa en bok "Farmors bok" och fylla i tillsammans med henne, men det blir aldrig av! MÅSTE fixa det nu!!!

Till helgen är det tänkt att vi ska åka till systeryster, Hampus har 2-års kalas! Just nu har dom magsjuka... men jag hoppas att det går över så att vi kan åka.

Nej nu go vänner blir det en dusch och sen sängen!

Ha dé!

//Tite

söndag 18 april 2010

Har fått lite gjort i alla fall

I dag har jag packat ner alla täckjackor och byxor, vinterskor och skoterhjälmar. Så nu får det inte bli mer vinter ;-). Det var så skönt att få ta fram vår och sommar jackor och skor! Mycket mer plats blev det oxå!

Sen har jag fått "fingrarna ur" och gjort en tvättställning. Tidigare hade vi en ihopfällbar variant, men den har bara stått lutad mot väggen i tvättstugan och tagit plats, så jag gjorde en egen variant; plockade av några hyllor från den gamla och satte upp på väggen istället...



Blev hur bra som helst!
Tumlar ju det mesta numera, men det är alltid något som inte kan tumlas så jag fixade till en egen. Har tittat på sånna man sätter fast i taket, men dom e så dyra, så det här blev helt perfekt!

Sen skulle jag sätta ihop ett väggskåp, som har stått omonterat hur länge som helst, har inte vetat vart jag skulle ha det, men nu tänkte jag sätta upp det ovanför den här ställningen. Tror ni inte jag lyckades spika mig på tummen så nu har jag en blodblåsa där :-(

Casper sover hos farmor inatt, och Ciara har gått runt och frågat efter honom hela dagen... hon e rolig hon ;-)

Jaja, har i alla fall fått lite gjort idag. Men nu blir det inget mer, för nu är det Gnatt!

Ha dé!

//Tite

lördag 17 april 2010

God Morgon!

Då var det en ny dag igen då... undra vad vi ska hitta på idag... Har HUR mycket som helst att göra egentligen... men då vet jag aldrig vart jag ska börja och så blir det bara blaha av det i alla fall...
I natt ska Casper sova hos farmor. Han har tjatat sen påsken... Och nu har jag hört sen åtta i morse "mamma, när ska vi åka till farmor " ;-), vore väl ganska bra om hon hinner vakna först kanske, och sen tror jag att hon skulle komma upp och hämta honom.

Nu har vi ätit frukost, Magnus har sovmorgon. Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart...

Ska väl ta och se om jag kan få nåt vettigt gjort antar jag...

Ha dé!

//Tite

Överlycklig Casper

Idag har vi en överlycklig Casper här hemma...
Varför? Jo, när Victor kom hade han med sig en överraskning till honom...
Ett par alldeles egna

Fotbollsskor!!!!
Gissa om han är mallig!!!


Så här har det sett ut hela kvällen...

fotboll, fotboll och åter fotboll... Vi var ute och spelade från klockan sju till nästan halv nio :-D
När vi kom in tvättade han dom med en svamp och ställde dom SÅ FINT på golvet vid sina kläder. Har han nog aldrig gjort med några kläder eller skor, dom brukar hamna i en stor hög annars :-)

Ciara hon höll sig mest vid gungan, hon skrattade så hon kiknade :-D

Men kunde inte hålla sig helt borta från fotbollen hon heller ;-)

Nu sover barnen gott och jag ska snart göra det samma. Är SÅ himla trött och förkylningen vill varken bryta ut ordentligt eller ge med sig... jaja, "Hä väL nog bra"

Idag skickade jag in anmälan till stegräknartävlingen. 14 personer fick jag ihop :-D KANON!!! Grejerna kommer till veckan, så då kör vi!
Dom tycker att jag ska bli friskvårdsinpiratör på jobbet... vi har ingen för tillfället på Tekniska eftersom Jojje har slutat och han var innan...

Ikväll när jag, Casper och Ciara var och handlade fick jag höra "Men gud vad liten du har blivit" !!! Va! Jag! Liten!? Det har jag nog aldrig hört i hela mitt liv tror jag ;-) Eftersom jag fortfarande kämpar på, suger åt mig alla positiva (ja, det kändes positivt) ord som en svamp ;-)

Ha dé!

//Tite

torsdag 15 april 2010

Brandutbildning

Använder "bloglovin" och skulle koppla min blogg till den, och då skulle man tydligen göra som i inlägget inann, och det funkade :-)

Idag har vi haft "Brandutbildning". Det ingår i kommunens SBA (Systematiskt Brandskyddsarbete). Vi var tredje och sista gruppen. Det var verkligen super-intressant och jätte roligt!!! Men jag vet inte om jag var så bra på det, tror inte nån på mitt jobb skulle vilja råka börja brinna i närheten av mig ;-) Brandfilten bara tvinnade sig hela tiden... oh den där dockan SATTE sig ju upp när jag skulle släcka elden på den! Brandsläckaren kunde jag släcka med iaf ;-)
Hm... ska låta det smälta lite och se om jag fått mersmak...

Jag håller på att dra igång en "Stegtävling" på jobbet. Är så sugen på att göra nåt sånt! Har skickat ut lite mail och börjar få in lite namn... ska kolla runt lite i morgon oxå med dom jag inte fått svar från så vi kan börja :-D Känner mig riktigt på G nu... förkylningen ger inte med sig, så jag avvaktar med cyklingen lite... men jag och Mario har varit på en blöt skogspromenad "off-road" ;-)

Nu blir det tv´n en stund sen sängen...

Ha dé!

//Tite

Testar en sak bara...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1340475/titesbyebyefetto?claim=32vs4yx93nf">Följ min blogg med

onsdag 14 april 2010

God Morgon!

Idag har jag bestämt att jag ska lifta med mormor ner på jobbet. Hade så himla ont i halsen, små-snuvig och lock för öronen när jag vaknade... Och eftersom jag absolut INTE har tid att vara sjuk så lyssnar jag på min kropp och varvar ner lite...
Jag har nog kanske tagit i lite väl på slutet... men jag vill ju!!! Kändes inte bra att lämna cykeln hemma idag... men men...
Har just haft lite mus-jakt... musen vann den här gången också... fick inte tag på den.
Nej, nu ska jag packa väskan och gå in till mormor.

Ha en bra dag!

//Tite

Fullt ös - medvetslös...

Dagen har sett ut så här typ: cykel till jobbet, jobba hela dagen, cykel hem, lek och bus med godingarna, mat, "Jommorundan" med Casper (på cykel), Cilia, mormor och Mario, lägga barn, soffan och nu en dusch sen sängen...

Ja, nu känns det som att det är mer än fullt upp! Speciellt på jobbet! Varför ska ALLT göras på våren, i April och helst vara klart samtidigt!?!?!?
Och varför tror alla att man inte har nåt att göra och kallar till "obligatoriska" kurser... på våren så klart!?!?!? Hinner inte med någonting känns det som!!!

I går morse började jag med en sån obligatorisk kurs som jag och Vivi och ett gäng andra ska gå. Vi är en "pilotgrupp" för kommunen och om utfallet blir bra ska alla, eller dom flesta i alla fall, göra den.
Den handlar om Värdskap, att vara en bra värd. Tycker väl kanske inte att jag och Vivi är några dåliga värdar i dagsläget heller, men men ;-)

I alla fall, själva kursen (som var webb-baserad och skulle göras via datorn men slutprov) skulle ta ca 4 timmar. Man behövde inte sitta i ett streck utan kunde avbryta och fortsätta där man slutade. Jag och Vivi bestämde att vi skulle turas om att sitta med den och göra den, så vi "fick den ur världen" för det känns som att det är den som har stressat oss mest.
Som sagt, jag började igår morse och tänkte att det kan väl inte ta sååå himla lång tid.... PYTTSAN!!!! För det första blev jag ju avbruten hela tiden, och man skulle se på filmsekvenser och sedan kommentera dessa, så jag var ju tvungen att koncentrera mig! När jag setat med kursen HELA dagen hade jag gjort HALVA!!! Alltså, jag vet inte riktigt hur dom har tänkt. Hur är det meningen att man ska sitta flera timmar på jobbet och göra denna kurs??? Man har väl annat att göra också!!!

Idag tänkte jag göra andra halvan (som skulle ta ca 2 timmar), men det blev så klart en massa annat först... har ringt runt till kommuner i Dalarna för att se vad de har för rutiner i receptionen vid tex brand. Talade med en kvinna på en kommun och hon höll precis på med detta, hon hade telefontid när jag ringde och skulle återkomma när den var slut. Eftersom jag visste att hon skulle ringa tillbaka ville jag inte börja med kursen, ville inte bli avbruten i den. Pysslade med webben hela dagen och väntade och väntade... när klockan var kvart i tre orkade jag inte vänta längre utan tänkte att jag provar göra sista delen. Vad tror ni händer.... tio i tre ringer hon så klart!!!! Jag bad att få återkomma i morgon istället, för hon lät som att hon hade mycket bra ideér att komma med och jag vill verkligen ta mig tid att prata med henne.
Sista delen på kursen som skulle ta 2 timmar, gjorde jag klart på ca 1 timme, och jag fick dessutom godkänt!!! Så nu har jag till och med på papper att jag är en "God Värd" :-D !!! (Klarar man den inte så får man göra om den tills man får godkänt...)
En sak till, när man gjort klart kursen skulle man "utvärdera den",  och ge en kommentar, där skrev jag att "kursen i sig var bra, men att jag tyvärr inte tror att de som verkligen skulle behöva gå den kommer att få göra det"... För så är det väl alltid...

Fy vad mycket text det blev, om totalt ointressanta saker... men jag var bara tvungen att få gnälla lite ;-)

Ha dé!

//Tite

måndag 12 april 2010

Grattis Cilia 1 år!!!

Ja, för ett år sen satt vi och grillade hamburgare ute på altanen, påskafton, Lisa och hennes familj var här och lika så Malin med familj.
Eftersom jag haft förvärkar i flera veckor reagerade jag inte särskilt mycket på att jag fick lite värkar igen... Jag tog en dusch och hoppades att det skulle gå över, det gjorde det inte... efter ett tag frågade mamma och Malin hur långt jag hade mellan då, "tja... vet inte riktigt, men det är nog ganska långt mellan" svarade jag, för det kändes så... "Ja, men klocka dom då".... gjorde det och det visade sig att jag hade 4-5 minuter mellan!!!  "Men han vänt er på???" sa min pappa! "Ni MÅSTE ju åka!!! Iväg med er!!!" sa min mamma...
Vi åkte till Mora och efter en timme på BB var hon född, vår älskade lilla Cilia :-D

Här har vi födelsedagsbarnet...



Tänk att hon är ett helt år redan! Det är helt sjukt! Kan inte fatta det riktigt! Det går verkligen alldeles för fort!
Vi har i alla fall haft en super-bra dag :-D!!!
Tusen Tack för alla fina presenter!!!!


Storebror och Storasyster tyckte oxå det var jätte roligt med kalas :-)


Bara bus och bus och bus :-D

Fika blev det...

Kladdkaka som Magnus bakat och marängsviss... MUMMS!!! Och så hade farmor och mormor med sig lite fikabröd oxå :-) Det tackar vi för!


Casper och farmor spelar memory, han är sååå himla duktig på det!!!


Jag och Ciara myste lite i soffan, Casper var fotograf. Hon och Cilia fick feber på kvällen... Det är jobbigt att ha kalas... Hoppas bara att det går över fort, för nu tycker jag mest att vi varit sjuka hela tiden på slutet...

Nu ska jag hoppa in i duschen, har varit ute på kvälls-promenad med Mario... Magnus somnade nog när han la Ciara, för honom har jag inte sett sen han gick upp med henne.

I morgon blir det cykel till jobbet igen! Hoppas inte det regnar ;-)

Ha dé!
//Tite

söndag 11 april 2010

Underbara vår dag!

Måste bara visa vår fina påsk-kärring först... Ciara var ju hos farmor när Casper och Moa gick påsk-kärring och påsk-riddare, så i måndags kom hon på att hon ville va påsk-kärring, "med pjickaj" som hon sa ;-), klart hon fick det. Titta så fin...

Hon tyckte det va så roligt :-D, och man ser riktigt hur buset lyser om henne hehe, hon ritade två påskkort som hon gick in med till mormor och gammelmoster Maja.

Idag har vi varit ute HELA dagen!!! Så himla underbart väder!!!
Vi började med att gå en promenad i skogen. Jag, Casper, Ciara och Mario

Kastade lite pinnar så klart, till en överlycklig Mario hehe


Det var nästan skare, så barnen kunde springa så gott som hur som helst i skogen, mycket populärt kan jag lova.


Bäcken visade också att det nu är vår!!!

När vi kom hem från promenaden åkte vi och handlade, sen blev det mat. Magnus bakade en kladdkaka till efterrätt... MUMMS så gott!!!

Sen bar det av ut igen...

Casper och morfar spelade hockey på altanen :-D

Sen blev det kickbike för hela slanten... tur man har snälla grannar med asfalterade gårdar som barnen kan åka på... Tack Lena :-)






En STOOR (och djup) vattenpöl har hon oxå på gården...

Gissa om dom hade roligt ;-)
Men glada barn = Glad mamma :-D

När klockan var halv fem gick vi in.
Jag badade barnen och Magnus gjorde pannkakor... efter det blev det Bolibompa och ostkrokar...

En helt underbar dag med andra ord :-D

I morgon blir det 1-års kalas för hela slanten!!!

Ha dé!

//Tite