Translate

måndag 31 augusti 2009

Jag har fyllt 23, eller vänta var det 30...

Idag har vi haft lite kalas, fick frukost på säng igår av Magnus och barnen. Magnus går upp halv fem den här veckan och han tyckte det var lite väl tidigt med frukost den tiden, håller med honom ;-).

Fick ett JÄTTE fint halsband...



och armband...



Sen fick jag presentkort på SPA-behandlingar och pengar (som jag fick order om att spendera på mig själv ;-) ), kanske äntligen kan köpa mig ett par stövlar och en vinterjacka, eller gå till frissan hehe!!!

Det har hur som helst varit en SUPER dag, och som en vän skrev på FB "jag är inte en dag över 23" hehe!

Ha dé!

//Tite

Vill ha!

Världens snyggaste "trädgårdsbyxor" från gardengirl.se
När jag (nån gång i framtiden) får tid att fixa i trädgården SKA jag köpa mig ett par sånna här byxor, dom är ju bara SÅÅÅÅÅ snygga!!!



Jag vill ha!!!!!

fredag 28 augusti 2009

Vart tog tiden vägen???

Ja, vet inte hur man ska hinna med allt... Tycker att tiden går så himla fort, man måste verkligen ta vara på den.

Tänkte försöka mig på att lägga in lite bilder, får se hur det blir ;-)



Jag och Cilia


Cilia har fått börja med smakportioner, det är MUMS!!!

Cilia har börjat med smakportioner, det är MUMMA!!!


Fick hjälp av Filippa att lösa korsord, det var nog behövligt ;-)

Jag fick lite oväntad hjälp... Filippa tyckte det såg behövligt ut

tisdag 18 augusti 2009

Puh...

Ja, nu (äntligen) sover alla barn. Jag ska dö i soffan en stund, sen blir det dusch och säng...

//Tite

lördag 15 augusti 2009

Åh så UNDERBART!!!

I går kväll åt vi kräftor (barnfria och allt) med min ena syster och hennes kille, och jag drack faktiskt mitt första glas rött vin på jag vet inte hur länge, minst 2 år... Ammar inte Cilia längre, så då tyckte jag att jag kunde göra det!

Sov till halv tolv idag... HELT UNDERBART!!!! Cilia (vår minsta) åt vid åtta i morse, sen somnade hon om bredvid mig! Gud så skönt!
Nu ska jag äta en lååång frukost!!! Ja, jag vet att klockan är 12, men det skiter jag i ;-), vi är ju barnfria (nästan)!!!!

Ha en underbar dag!

//Tite

fredag 14 augusti 2009

Åh vad skönt!!! En (nästan) barnfri kväll!!!

Ja, det ska verkligen bli såååå skönt! (Får man säga så...) Ja, klart man får, för så är det faktiskt, med tre barn; 4 år, 2 år och 4 månader så får man VERKLIGEN tycka att det är skönt när man är "barnfri" för en stund!
Vår minsta är förstås hemma, men de andra två "vilddjuren" sover hos farmor i natt... Underbart!!! Men jag vet redan nu att jag i morgon kommer att vilja åka och hämta dom direkt, nästan i alla fall... ska bara äta frukost i lugt och ro först ;-).

3-vlig kväll!

//Tite

onsdag 12 augusti 2009

"Varför i helv*te gjorde jag det här?"

På vår kvällspromenad nu i kväll gick vi till en stor sten som vi var och lekte mycket på när vi var små "åkstenen" heter den. Det är en 2,5 meter hög sten som det lossnat en stor bit från så att det ser ut som att nån åkt kana och nött ut den. I alla fall, den är inte så klättervänlig, men jag vet att vi var och klättrade mycket på den när vi var små, och så säger vår 4-åring Casper "Lisa (min syster) klättrade upp när vi var hit", och jag kunde ju inte vara sämre än henne, så jag började försöka mig på att ta mig upp, hm... det skulle jag aldrig gjort!
Efter att försökt ett antal gånger lyckades jag tillslut komma upp på toppen, väl där uppe, tittandes ner tänkte jag för mig själv "Och varför i helv*te gjorde jag det här", VAD SKULLE JAG UPP DIT ATT GÖRA!?!?
Hur skulle jag ta mig ner??? Efter ett antal försök att komma ner på olika ställen lyckades jag tillslut, med lite hjälp av min mamma som stod och asgarvade med kameran i högsta hugg nedanför... hm...
Jaja, det var då garanterat sista gången jag klättrade upp på Åkstenen.

Var inte för envisa...



Jag uppe på Åkstenen

Ha dé!

//Tite

Nostalgi-tripp

Igår kväll, efter vår kvällspromenad, var jag hos mina föräldrar och hittade lådor med mina gamla saker, bland annat en hel kasse med barbie dockor och kläder till dem!!! Åh vilka flasch-backs jag fick! Kom till och med ihåg vilken min första var!
Sen tillbringade jag kvällen med att göra rent allt så att min äldsta dotter kan leka med det!
Ska nog tillbaka till "nostalgi-gömman" och leta efter mer godsaker i kväll...

Ha dé!

//Tite

måndag 10 augusti 2009

Njuter av tystnaden...

Ja, så har vi snart klarat av ännu en dag!
Har just lagt barnen efter en timme lång kvällis och kvällsmat efter det. Nu bara njuter jag av tystnaden!!! Har på tv´n men har stängt av ljudet! Jag vet jag är lite knepig, men det är ju så skönt med tystnaden!!!

Nu är det nån som gråter... ska gå och titta till dem...

Ha de!

//Tite

söndag 9 augusti 2009

Sit-ups, det var ett tag sen!

Idag har min motion bestått av promenad med hunden och SIT-UPS!!! Känns som att det var hundra år sen jag gjorde sit-ups sist... och det syns väl oxå ;-). Men ska här hända nåt så får jag nog "ta i med hårdhandskarna".
Sen har jag väl som vanligt jagat busiga barn... och lekt med dem, men det räknas inte...

Min man ställde fram resterna av chipsen ikväll, och jag tog inte ett enda!!! Gjorde i ordning en skål med morötter och cocktail-tomater istället! Duktigt va!!!

Gnatt! Vi ses i morgon!

//Tite

lördag 8 augusti 2009

Ny dag, nya tag...

Försöker tänka mer på vad och när jag äter... Men jag kommer inte att göra allt för stora förändringar på maten, vill inte "miljöskada" mina barn, kommer i stället att försöka röra mer på mig, och eftersom jag inte alls rört mig specielt innan så hoppas jag att den förändringen kommer att göra i alla fall lite skillnad.

Igår kväll var min man såååå sugen på chips och dipp... själv dippade jag morötter, gurka, blomkål, plomon-cocktail tomater och små färska champinjoner (dutti mig) SÅÅ gott var det!!!

//Tite

fredag 7 augusti 2009

"Titta jag kan cykla"

Ja, vår 4-åring har lärt sig cykla!!! På typ 10 minuter!
Hur lång tid tog det innan man själv kunde??? Betydligt mer än 10 minuter i alla fall! Nu tycker han att han kan få en cross... hm... inte riktigt än då om mamma får bestämma.

Min egna motion idag har varit en 40 minuters kvällis med vår hund. Han kommer definitivt att älska mitt bye-bye-fetto-försök :-D

Nu j*klar ska här göras nåt!

Jag fick en smärre chock här om dagen när jag såg ett kort på mig själv... SER JAG VERKLIGEN UT SÅ!?!?!?
Efter denna skräck-upplevelse bestämde jag mig verkligen, nu ska här göras nåt!
Jag vet att eftersom jag fått tre barn tätt (05, 07 och 09) så är det inte SÅ konstigt att jag inte hunnit gå ner allt mellan dem, MEN HERRE GUD!!! Nån måtta får det faktiskt vara.
Tänkte oxå att om jag nu går ut och bloggar om detta så MÅSTE jag verkligen sköta mig.
Jag är en riktig snask-gumma. Älskar chips och dipp... får se till att ha en påse med morötter eller nåt hemma istället.

Snälla peppa mig!!! Nu kör vi!!!

torsdag 6 augusti 2009

Välkommen till min nya blogg!

Tänkte försöka ta tag i mina "gravid-kilon"... Hur många gånger har jag inte tänkt det... Men nu, nu ska jag verkligen!!!
Om jag skriver om det så kanske...

//Tite