Translate

söndag 12 oktober 2014

Tillbaka

Ikväll landade vi hemma igen efter en intensiv och otroligt mysig och välbehövlig helg hos Malin, Robert, Moa och Amanda i Åkersberga! Ja Magnus har ju hållit till på sitt håll med hotell och fotande 😃

Men jag och barnen och familjen Vainio/Cassberg har hunnit med allt från höstliga promenader och basketmatcher till sushi och tvillingar 😜. 
Underbart väder hade vi och vi hittade en massa fina löv som vi fixade en ljusbricka med. 

På lördagen hade Moa basketmatch, sina två allra första! Hennes lag vann bägge sina matcher och Moa gjorde mål i bägge 😄👍. 
Efteråt åt vi fantastiskt gott på "Svenska Sushihuset". Jag får liksom passa på att äta det där eftersom det inte finns här!
Med oss på Sushihuset var både "min" Emma (utan Victor som var kalassjuk😉) och "Malins" Emma med sambo. Vi hann i alla fall känna lite på hennes (Malins Emmas) tvillingmage och Cilia och Amanda knackade på och sjöng så fint "*knack*knack*knack* vill du inte ut och leka...." Hon var i v.34 och skulle sättas igång i v.38 men se det behövdes inte för tjejernas knackningar och sång gjorde susen så i morse gick vattnet och i eftermiddags föddes två små killar 😄
STOOORT GRATTIS TILL ER!!!!!

Nu har vi bäddat ner oss. Barnen är lediga i morgon och på tisdag, studiedagar, så det är bara jag som måste upp 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar