Translate

måndag 14 maj 2012

Vad gör lite reng och rusk?

Hela dagen idag på jobbet har jag längtat hem... hem till soffan, filten och en film... Bara få mysa i soffan... Längtat in till grannen till det varma underbart sköna solariet...

Ja, nu blev det väl inte riktigt som jag hade tänkt. Men nästan ;-)

Började med att laga mat, mammas köttgryta och ris, så gott så barnen satt och åt bara sås med sked! Det måste väl ändå va ett bra betyg ;-) (Det gjorde förresten jag oxå ;-) )

Sen kunde jag ju inte hålla mig... packade upp ett paket jag hämtade ut idag...
Pelarljushållare Fjärilar

Apotekare Votivljushållare Trio

Minisnigel

Mininyckelpiga

Mirador-mellan

Mamma kom in och kikade lite så klart. Tjejerna satt och lekte med snigeln och nyckelpigan ;-) Dom var ju såååå söta ;-)

När jag plockat ihop satte jag och Casper oss och spelade lite kort. Vändtia oftast. Men igår började jag lära honom Svarta maja! Kommer ni ihåg det! När man ska skicka till varandra och slå över.
Vi körde en gång med "öppna kort". Idag när vi spelat vändtia tre gånger frågade han om vi inte kunde spela det vi spelade igår ;-) Det tar sig ;-) 
Tänk att det är så roligt att spela kort!!!
Kom att tänka på Casino! Det spelade vi jämt i Hålia med gammelfarmor! Måste kolla upp hur det var nu igen... kommer ju inte ihåg!!!

När Magnus la barnen gick jag in till Gulli och la mig i solariet! SÅÅÅ skönt!!!!
Nu sitter jag här och har tänt den UNDERBARA Miradoren!!!! Den är helt fantastisk!!! Satte i det lilla teljusträdet, blev toppen!

Nej, nu tackar jag för idag!

Kram och Gnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar